Doggielounge

Doggielounge – saccosäck för hunden

Hur ska man då visa sin uppskattning till sin bästa vän? jo genom att köpa det bästa som finns på marknaden när det kommer till ”hundsängar”, du kommer garanterat få en lycklig vän.

Bara det bästa för människans bästa vän.

Doggielounge är faktiskt en väldigt populär hundsäng hos många hundägare och många icke hundägare skakar säkert på huvudet men det är även viktigt att hunden får sin egen mjuka säng i hemmet.

Inte nog med att den är snygg men så är den även vansinnigt skön för hunden att ligga i så varför inte ge det bästa på marknaden till sin hund.

Doggielounge finns i flera olika färger att välja mellan och har ett väldigt slitstarkt material som är gjort för att tåla slitaget från hundens klor. Tack vare nylonmaterialet så är det enkelt när det är dags för att tvätta dynan och med lite såpa samt en trasa rengör du enkelt doggieloungen.

Det går även att justera mjukheten i dynan genom att antigen ta bort eller lägga till pelletsen genom att öppna blixtlåset på baksidan.

Har du en liten hund? Inga problem det finns nämligen två olika storlekar på dessa doggielounges, en small version och en large.

Detta är helt klart den perfekta saccosäcken för ditt djur som ger lite extra lyxighet i vardagen.