Fatboy buggle up outdoor

Fatboy Buggle-Up heter den nya modellen som är avsedd för både utomhusbruk / inomhus. Förr gick denna saccosäck under namnet Fatboy Outdoor men bytade namn under 2012 för att sudda ut att den endast är avsedd för utomhusbruk.

Denna saccosäck är perfekt för dig som inte riktigt vet var du kommer använda den eller om du har planer på att även mysa i saccosäcken under solen.

Det är värt att nämna att ingen solstol slår en klassisk Fatboy saccosäck i bekvämlighet och avkoppling.

Fatboy Buggle Up är tillverkad för att tåla lite extra så har du hund hemma så tål denna saccosäck lite mer än Orginal med sitt slitstarka nylontyg. Nylontyget är så klart uv-impregnerat så tyget har väldigt bra skydd emot vatten och väder så risken att saccosäcken bleks i solen finns inte. Nylontyget är av högsta kvalitet och har precis samma sköna egenskaper som Fatboys andra modeller, den enda skillnaden är att nylonet är förstärkt för att tåla utomhusbruk.

Nylontyget är också väldigt bra på att hålla fula fläckar borta och skulle du råka spilla något så går det att torka bort det med en enkel trasa med vatten.

Den största skillnaden mellan en Buggle-Up och en Original är de så kallade remmarna som går att fästa i ringarna på saccosäcken vilket gör att du får ett fast ryggstöd om så önskas. Perfekt för dig som vill sitta utomhus och läsa en bok eller varför inte sitta med din laptop i knäet.

Tips på användning: trädgården, altanen, balkongen, stranden? men framförallt så går det hur bra som helst att använda den inomhus.

Inomhus och utomhus har suddats ut med denna saccosäck, välj själv var du vill använda den.