Fatboy junior

Visst kan det känns jobbigt att behöva dela med sig av sin saccosäck och framförallt när ungarna alltid ska sitta i saccosäcken men lösningen på detta är Fatboy Junior, en Fatboy för barn.

Vänd dig om! Sätt dig ner på stolen! gör din läxa! Minns du dagarna när någon alltid sa till dig att sitta korrekt på stolen? Tråååkigt!. Nu är det slut med sådant, vi alla vet att barn älskar att sitta bekvämt d.v.s i halvliggande position och kanske tillför detta att barnen gör sina läxor utan att du behöver säga till om det.

Fayboy Junior är en mindre modell av Fatboy Original som är framtagen speciellt för barn så nu kan även barnen få uppleva denna underbara saccosäck och så slipper man allt bråk om vem som ska få sitta i saccosäcken förutsatt att där även finns en Original för vuxna i hemmet.

Det är precis samma material som i vuxenvarianten d.v.s nylon med PVC-beläggning som gör att det är enklare att rengöra men framförallt så håller det bättre än andra material.

Storleken på denna modell är 130 x 100 cm vilket är perfekt för barn mellan 3-10 år och finns i 20 olika färger att välja mellan så det passar de flesta barnrum.

Priset på dessa saccosäckar varierar lite men ligger på ungefär 1600:- men när de är på rea så är det inte omöjligt att få dessa för 1300:-.