Fatboy Original

En säck med kulor är inte direkt någon nyhet och har funnits väldigt länge men året 2002 återupplivar holländaren Alex Bergman saccosäcken. Produkten blir direkt en succé på marknanden i landet och exporterades ut i hela världen för att även där bli en succéprodukt. I dag finns Fatboy saccosäck i nästan varje land i världen.

En saccosäck har blivit lite av en ikon för hur en person är dvs. en person som äger en Fatboy ses som väldigt öppen, humoristisk, sympatisk och avslappnad. En Fatboy är även en rolig inredningsdetalj i hemmet som ger lite färg till omgivningen samt att den är funktionell som möbel. Enkel att forma, lätt att flytta, väldigt skön, ergonomisk och snygg.

En Fatboy Original passar perfekt till all typ av inredning och är helt underbar bekväm men också väldigt elegant. Den är mångsidig på ett sådant sätt så du kan både använda den som fåtölj men även luta dig tillbaka och ligga i den som en säng, du kan till och med sova på den om så önskas. Perfekt för dig som behöver en skön plats för att koppla av på, bästa stället att avsluta en lång och hård dag.

Måtten på Fatboy the Original är 140 x 180 som ger en ordentlig yta att forma och är det mindre personer som använder den så går det att vara två personer på säcken. Materialet är av nylon som är smutsfrånstötande samt väldigt enkelt att rengöra med lite såpa och en trasa.

Väljer man att köpa en viss färg på saccosäcken för att sedan tröttna så finns möjligheten till att köpa ett nytt överdrag i valfri färg dock kostar dessa närmare 1000:- så var nog med att du väljer rätt färg.

Priset på en Fatboy Original varierar lite men kostar mellan 1600-2300 och ligger närmare 1600-1700 kronor när de säljs ut med rabatt dock gäller det oftast standard färgerna. Vill man ha de modeller som har lite olika mönster bland annat Marimekko modellen så kostar det oftast mer än 3000 kronor. Sen finns det även specialversionerna som har ett väldigt fint mönster i olika färger och dessa kostar ungefär 2600-2800:-.

Fatboys andra modeller

Fatboy försöker numera bredda sitt sortiment med andra liknande produkter av sina kända saccosäckar och har numera flera andra produkter på marknaden så som t.ex. doggielounge.

Där finns även andra produkter så som t.ex. den stora klassiska Fatboy-lampan men vi har valt att endast koncentrera oss på produkter inom saccosäckar.