Inspiration

Vi passade på att slänga ihop en kort lista för lite inspiration samt idéer på vad andra personer använder sina saccosäckar till i hemmet. Vissa personer har valt att mest använda den som en inredningsdetalj endast men enligt oss bör den användas i det dagliga livet för extra sköna stunder.


Centerpiece

Varför inte använda en stor saccosäck lite som en centerpiece i vardagsrummet eller eventuellt använda den som en soffa för två till tre personer.

Om du inte har lust att slänga bort din nuvarande soffa så skulle även saccosäcken kunna placeras i ett hörn i vardagsrummet som läshörna för mysiga stunder.


Lekhörna för barnen

Barn älskar dessa saccosäckar och köper du en saccosäck av ett bättre märke så som t.ex. Fatboy så är dessa väldigt tåliga så varför inte en liten lekhörna för barnen där även du som förälder kan mysa med barnen.


Avkoppling med barn

Saccosäcken är perfekt när det är dags att ha en liten avkopplingsstund med sitt barn och det lämpar sig väldigt bra för kortare eller längre lässtunder innan sängdags.

Detta lämpar sig sä klart lika bra när man vill göra det extra mysigt med sin respektive framför en film eller dylikt.


Fatboy för barn

Det finns även saccosäckar fär barn t.ex. har märket Fatboy en juniormodell som är bara är för barn och den är även billigare än den klassiska för vuxna.

Så för att undvika sura miner kan det vara en god idé att köpa en för sitt / sina barn och en till sig själv i vuxenstorlek.


Saccosäck för hunden

Ja även djuren är glada i saccosäcken men det blir lite väl dyrt att köpa en hel saccosäck för just hunden så Fatboy har nu lanserat en modell framtagen till djur endast.