Saker att göra på en saccosack

Det kan finns vissa tider på året då avkoppling är extra mysigt t.ex. julen eller sommaren och varför då inte göra det extra mysigt med en saccosäck för maximal komfort. Som saccosäck-experter har vi tagit fram en topp 10 lista på vad man kan göra när man tillbringar sin avkopplingsstund i saccosäcken.

  • Sätt igång din favoritfilm på TVn och bunkra upp med ditt favorit godis för att sedan glida sakta ner i saccosäcken, vad blir bättre än detta?. Eller varför inte sätta igång en underbar romantiskfilm och dela saccosäcken med din partner med ett gott vin och en ostbricka.
  • Dags att läsa bok?, om det är sol ute så flytta för gods skull ut saccosäcken utomhus och passa på att njuta av sommaren. Om det är vinter utomhus så kan du prova med att svepa en varm skön filt runt kroppen och för att sedan glida ner i en skön position i saccosäcken.
  • När det är dags att spendera lite kvalitetstid med ditt husdjur så varför inte passa på att mysa i säcken. Det är inte bara du som gillar saccosäckar! även våra husdjur älskar dessa säckar och är perfekta för att dela en omfamning. Är du egoistisk och inte vill dela så finns även saccosäckar för hundar ock katter.
  • Om du är sugen på att shoppa på nätet så finns det inget bättre ställe än i så klart saccosäcken så fram med läsplattan eller laptopen och börja bläddra bland alla e-butiker för maximal avkoppling.
  • När det är dags att ta kontakt med familjen / vänner via telefon eller Skype så varför inte göra det på en bekväm plats.
  • Har du problem med att barnen vill gå direkt när du visar gamla inspelade filmer när de var små?. Prova med att sätta fram saccosäckarna framför TVn så kommer inte barnen vilja försvinna lika snabbt.
  • Dags att skriva en massa tackkort eller julkort? Då kan du plocka fram saccosäcken så du får en bra arbetsposition så du klarar av arbetet. Detta är ett bra sätt att hålla kontakten med avlägsna vänner.