Terapy dino

Terapy’s största men framförallt dyraste saccosäck kallas Dino och är nog den största vi har sett på marknaden och Terapy själva kallar den för den mjuka jätten. Den är både mjuk men framförallt stor om inte enorm i den bemärkelsen att den kan vara svår att kunna placeras i hemmet om det inte finns gott om stora ytor.

Storleken är kanske också den enda nackdelen om det nu är en nackdel med denna enorma sköna saccosäck men tyvärr är priset lite avskräckande också för denna saccosäck kostar närmare 7000 kronor i svenska butiker. Fast ser man saccosäcken som en del av inredningen eller rättare sagt som en möbel är inte 7000 kronor några jättepengar då många andra typer av möbler som t.ex. fåtöljer kostar omkring dessa summor.

Saccosäcken borde ses mer som en möbel när det rör sig om dessa summor och kvalitén finns där och saccosäcken blir mer och mer accepterad som en klassisk möbel. Den är både klassisk och modern.

Dino saccosäcken är perfekt som t.ex. en soffa i lekrummet eller spelrummet där det krävs några extra platser för barnen men även för de vuxna. Eller varför inte till TV-rummet?

Storleken på Dino går enkelt att jämföras med en mindre soffa och det är där i det facket denna produkten bör kategoriseras som för den tar plats med sina 180cm bredd, djupet är på 160cm och höjden är på hela 50cm.

Detta är ingen saccosäck du ställer i ett litet hörn i vardagsrummet, den är helt enkelt enorm och den är framförallt riktigt häftig.

Det verkar som att Confident Living är det enda företaget i Sverige som säljer dessa produkter.