Terapy

Terapy Saccosäckar

Äntligen har det kommit en väldigt bra konkurrent till det populära märket Fatboy och Terapy’s styrka ligger i tygets material som är väldigt stretchbart jämfört med många andra alternativ på marknaden.

Enligt Terapy ska det göra en friskare och enligt många blir det mycket bättre komfort vilket även vi tycker att många andra märken saknar och antagligen är det bara en tidsfråga innan andra märken kommer gå över till material som är mer stretchbart.

Terapy’s original produkt kallas Elly som är som vilken annan saccosäck som helst förutom då stretchtyget som är ganska så unikt. Elly är helt enkelt en normalstor saccosäck likt Fatboys Original men något mindre och även denna saccosäck finns i alla möjliga färger så att den passar in i just ditt hem.

Men Terapy har flera andra produkter som är väldigt intressanta beroende på vad du har tänkt använda saccosäcken till. Men produkten Dino kan nog bli väldigt populär för familjer med flera barn som behöver en större typ av saccosäck för att undvika bråk. Dinosäcken är verkligen stor och har en bredd på hela 180 centimeter och ett djup på 160 centimeter. Tjockleken? hela 50 cm!, enorm med andra ord och priset är tyvärr även det högt med ett pris på nästan 7000:-.

För barn finns det produkten Sydney som är speciellt framtagen till lite mindre barn men här känner vi att de har snålat lite med storleken för den är verkligen inte stor. Barn växer relativt snabbt och det hade nog inte skadat om Terapy hade gjort modellen lite större och vi tycker nästan det är bättre att köpa Elly-modellen direkt så saccosäcken går att använda även när barnet blir äldre.

Terapy har även två modeller som liknar mer traditionella saccosäckar med exakt samma form. Det finns två olika storlekar där ena modellen heter Ollie som är den största medans Stanley-modellen är något mindre och är antagligen framtagen framförallt till barn mellan 3-10 år men det är inget officiellt.

Terapys saccosäckar känns väldigt moderna i färgerna och där finns alltid en saccosäck som passar hemmet om det nu är en Terapy eller en Fatboy är så klart upp till individen men är du intresserad av prova något nytt och speciellt är Terapy helt klart värt att prova.